We Provide
Award Winning
Services

Suntem un grup de companii care activează în domeniul construcțiilor civile și industriale, cât și al operațiunilor portuare

Informații cheie Port Shipping & Engineering

+0
ani de activitate
+0
proiecte realizate
0
milioane portofoliu proiecte

Managementul companiei Port Shipping & Engineering, orientată permanent către cerințele pieței, își propune să satisfacă exigentele clienților săi oferind soluții globale conforme celor mai înalte standardelor naționale, urmând masurile impuse pentru siguranță și calitate în domeniul construcțiilor, planificării urbane și protecția mediului.

Onorăm contractele, în termenele și bugetele stabilite. Compania noastră este un partener adevărat și eficient, alegerea perfecta pentru a participa în proiecte complexe. Suntem specialiști și ne-am definit activitate prin rigurozitatea cu care se coordonează fiecare proiect precum și prin partea de execuției, totul la un nivel înalt al calității.

Valorile pe care a fost fondata societatea noastră sunt următoarele: deschiderea și transparenta totala, cooperarea, onestitatea fata de clienți. Cautam întotdeauna soluții eficiente, venim în întâmpinarea fiecărui client rezolvând problemele ce apar inerent în activitățile productive. Acestea sunt realități care au consolidat poziția și reputația noastră.

Partenerii noștri