Servicii oferite

Cu ce ne ocupam – Midia Port Shipping

In domeniul constructiilor, experienta acumulata de Midia Port Shipping se reflecta in diversitatea proiectelor terminate sau in care suntem implicati in acest moment. Compania noastra pune pret pe achizitionarea celor mai noi utilaje si masini pentru a putea raspunde celor mai solicitante cereri.

Nu ne-am specializat intr-o piata anume pentru ca munca noastra a urmat intotdeauna nevoile partenerilor nostri, continuandu-ne colaborarea si dupa ce primul proiect a fost finalizat cu succes.

Aceasta flexibilitate a permis derularea cu succes a proiectelor de constructii civile, industriale dar si hidrotehnice. Compania noastra executa cu precadere blocuri de locuinte, excavatii, demolari, conducte de apa si canalizare, dragare, constructia de chei si diguri, etc.

Grupul nostru de companii are in total 280 de angajati, cu urmatoarele puncte de lucru:

1.Cariera de piatra
Locatie: BAIA, Jud. Tulcea
Tipuri de material extras: roca vulcanica, clasa A, riolite (granit)
Capacitate: 0-63mm – 5000t / 24h; Agregate – 1000 tone / 24h

2. Fabrica de ciment mobila

Locatie: Mihai Viteazu, Jud. Constanta
Capacitate: 45 mc / h

Constructii industriale

In domeniul constructiilor, experienta acumulata de Midia Port Shipping se reflecta in diversitatea proiectelor terminate sau in care suntem momentan implicati.

Vezi mai mult

Constructii civile

Midia Port Shipping acorda o mare importanta pe achizitionarea de echipamente si masini de varf pentru a putea raspunde celor mai inalte solicitari.

Vezi mai mult

Inchiriere utilaje

Va punem la dispozitie echipament de constructii modern si eficient, fiabil, potrivit pentru proiectele dumneavoastra de constructii civile si industriale.

Vezi mai mult

Port operator – Midia

Compania Midia Port Shipping detine un cargo general localizat in Portul Midia, danele 5 si 8, si la Medgidia, danele 7 si 19

Vezi mai mult

Port operator – Agigea

Compania detine un terminal cargo general in Portul Agigea, putand opera vase cu tonaj de pana la 50.000 . De asemenea exista acces si la calea ferata.

Vezi mai mult

Demolari constructii

Compania se ocupa de servicii de demolari.Demolarea inseamana daramarea cladirilor rezidentiale si industriale si a altor structuri construite.

Vezi mai mult